WETHERHILL

 

Client:

Private Residential

 

Value:

 Confidential

 

Status:

Construction

 

This full-scale ground floor and first floor refurbishment provides the owner with a dramatic change to their home which they have lived in for the last 15 years. The extension provides a soft integration with the mature garden through the use of both timber and clerestory windows. The concept of a garden shed has been provided in a contemporary glass box on the end of the side return to provide a contemplation space in all weather.

 

Bespoke joinery helps link and and zone the new open plan spaces.

RUFF_Wetherill 04.jpg
RUFF_Wetherill 08 - Copy.jpg
RUFF_Wetherill 06_GCedit - Copy.jpg
RUFF_Wetherill 05 - Copy.jpg
RUFF_Wetherill 019 - Copy.jpg
RUFF_Wetherill 025_GC - Copy.jpg
RUFFarchitects_Wetherill (15).JPG
RUFFarchitects_Wetherill (14).JPG
RUFFarchitects_Wetherill (12).jpg
RUFFarchitects_Wetherill (13).jpg
IMG_20180727_095748_edit.jpg
IMG_20180727_100004_edit.jpg
IMG_20180727_093523_edit.jpg
RUFFarchitects_Wetherill (2).JPG
RUFFarchitects_Wetherill (10).JPG
RUFFarchitects_Wetherill (4).jpg
RUFFarchitects_Wetherill (7).jpg
RUFFarchitects_Wetherill (3).jpg